Loading...
Qui som?2017-08-25T08:25:27+02:00

mayo 2016

La gastronomia com a protagonista / La gastronomía como protagonista

Al maig del 2016 s’ha inaugurat una nova etapa d’aquest restaurant, un establiment veterà a Sabadell que ara està en mans d’una nova i jove gerència.

En mayo del 2016 se inaugura una nueva etapa de este restaurante, un establecimiento veterano en Sabadell que ahora está en manos de una nueva y joven gerencia.

junio 2016

L’equip de cuina / El equipo de cocina

Està liderat per el xef Alejandro Gómez i un equip format per joves amb molta preparació que aportaran la seva tècnica i passió en cadascuns dels plats. Si la bona voluntat i la il·lusió compten és segur que aconseguiran l’èxit i el beneplàcit d’una clientela que està acostumada a un tipus de cuina i una manera de fer.

Está liderado por el chef Alejandro Gómez y un equipo formado por jóvenes con mucha preparación que aportarán su técnica y pasión en cada unos de los platos. Si la buena voluntad y la ilusión cuentan es seguro que conseguirán el éxito y el beneplácito de una clientela que está acostumbrada a un tipo de cocina y una manera de hacer.

DE MERCAT / de mercado

En el nou Saó aposten per una gastromomia de mercat basada en el producte de qualitat i elaboracions acurades amb receptes plenes de sabor, aroma i textura, tot elaborat de forma artesanal a la seva cuina, com l’arròs melós amb conill acompanyat amb esferificacions, l’hamburguesa a la graella amb «Mojo picón» i el esponjós pastís de xocolata amb maduixes.

Al costat d’aquests plats més complets funcionarà una carta de tapes d’autor per oferir una alternativa més informal i capritxosa que funciona tant de dia com de nit.

En el nuevo Saó apuestan por una gastromomía de mercado basada en el producto de calidad y elaboraciones cuidadosas con recetas llenas de sabor, aroma y textura, todo elaborado de forma artesanal en su cocina, como el arroz meloso con conejo acompañado con esferificaciones, la hamburguesa a la parrilla con «Mojo picón» y el esponjoso pastel de chocolate con fresas.

Junto a estos platos más completos habrá disponible una carta de tapas de autor para ofrecer una alternativa más informal y caprichosa que estará tanto de día como de noche.

Go to Top