Loading...
Qui som? 2017-08-25T08:25:27+00:00

mayo 2016

La gastronomia com a protagonista / La gastronomía como protagonista

Al maig del 2016 s’ha inaugurat una nova etapa d’aquest restaurant, un establiment veterà a Sabadell que ara està en mans d’una nova i jove gerència.

En mayo del 2016 se inaugura una nueva etapa de este restaurante, un establecimiento veterano en Sabadell que ahora está en manos de una nueva y joven gerencia.

junio 2016

TAMBÉ JAPÓ / También Japón

L’experiència en cuina japonesa del xef Jordi Sanjuan serà un gran actiu que es potenciarà en una carta específica de delícies japoneses, però també formarà part de forma natural d’una cuina que fusionarà els ingredients mediterranis amb els asiàtics.

Per potenciar les nit oferiran un menú al preu de 24.90 € amb beguda que funcionarà cada nit menys els diumenges.

La experiencia en cocina japonesa del chef Jordi Sanjuan será un gran activo que se potenciará en una carta específica de delicias japonesas, pero también formará parte de forma natural de una cocina que fusionará los ingredientes mediterráneos con los asiáticos.

Para potenciar las noche ofrecerán un menú al precio de 24.90 € con bebida que estará disponible cada noche excepto los domingos.

L’equip de cuina / El equipo de cocina

Està liderat per el xef Jordi Sanjuan i un equip format per joves amb molta preparació que aportaran la seva tècnica i passió en cadascuns dels plats. Si la bona voluntat i la il·lusió compten és segur que aconseguiran l’èxit i el beneplàcit d’una clientela que està acostumada a un tipus de cuina i una manera de fer.

Está liderado por el chef Jordi Sanjuan y un equipo formado por jóvenes con mucha preparación que aportarán su técnica y pasión en cada unos de los platos. Si la buena voluntad y la ilusión cuentan es seguro que conseguirán el éxito y el beneplácito de una clientela que está acostumbrada a un tipo de cocina y una manera de hacer.

DE MERCAT / de mercado

En el nou Saó aposten per una gastromomia de mercat basada en el producte de qualitat i elaboracions acurades amb receptes plenes de sabor, aroma i textura, tot elaborat de forma artesanal a la seva cuina, com l’arròs melós amb conill acompanyat amb esferificacions, l’hamburguesa a la graella amb «Mojo picón» i el esponjós pastís de xocolata amb maduixes.

Al costat d’aquests plats més complets funcionarà una carta de tapes d’autor per oferir una alternativa més informal i capritxosa que funciona tant de dia com de nit.

En el nuevo Saó apuestan por una gastromomía de mercado basada en el producto de calidad y elaboraciones cuidadosas con recetas llenas de sabor, aroma y textura, todo elaborado de forma artesanal en su cocina, como el arroz meloso con conejo acompañado con esferificaciones, la hamburguesa a la parrilla con «Mojo picón» y el esponjoso pastel de chocolate con fresas.

Junto a estos platos más completos habrá disponible una carta de tapas de autor para ofrecer una alternativa más informal y caprichosa que estará tanto de día como de noche.